diumenge, 3 d’abril del 2016

PROGRAMACIÓ TELEVISIVA: laSexta

Tots coneixem la cadena de televisió anomenada "laSexta", d'àmbit estatal i obert, que emet a través de TDT. És un canal que, en general, ofereix una programació generalista, de tendència progressista.
     Tanmateix, segurament mai haurem analitzat l'escaleta de programació de la qual.

Per a fer-ho, prendrem com a referència la programació del dia 1 d'abril, de les 7:00h a les 00h, aproximadament.


Ens preguntarem, de cada programa, quina n'és la modalitat d'emissió, el format, quins continguts ofereix i quina n'és la periodicitat.



 SINOPSIS DELS PROGRAMES


¿QUIÉN VIVE AHÍ?: Espai en què es mostren algunes residències i llocs singulars que, per algun motiu, són únics. Els amos dels habitatges expliquen en primera persona la vida i història de les cases on habiten.




CRÍMENES IMPERFECTOS: Sèrie de documentals que, rere la presentació de l'esdeveniment i a través de recreacions mostren la manera en què els científics i agents van obtenir les proves necessàries per a resoldre'l.





LAS PRIMERAS 48 HORAS: Immersos en una Unitat d'Homicidis de detectius d'èlit, l'equip documental aconseguirà filmar les primeres 48 hores, crítiques per a la resolució del cas. 











AL ROJO VIVO: Antonio G. Ferreras dirigeix i presenta aquest espai de debat sobre l'actualitat, fonamentalment política, i lluny d'una línia editorial conservadora.





LA SEXTA NOTICIAS: Informatiu presentat per Helena Resano que resumeix els esdeveniments més importants del dia. 





 JUGONES: Actualitat, investigació i les millors imatges de l'esport s'emeten a la sobretaula de laSexta en el programa Jugones, presentat per Josep Pedrerol i copresentat per Lara Álvarez, que compta a més amb l'anàlisi dels especialistes.





 LA SEXTA METEO: Informació meteorològica.





ZAPEANDO: Frank Blanco i el seu equip amenitzen cada tarda les sobretaules amb Zapeando, l'ull crític més divertit de la televisió.



 



LA SEXTA DEPORTES  : Informatiu de caràcter esportiu que recull el més destacat de la jornada





LA SEXTA COLUMNA:
Documentals de "periodisme salvatge".

    
Divendres 1 d'abril: Isidoro, Felipe y González. Vint anys després del Felipisme, repassem el passat, el present i el futur de Felipe Fonzález, l'home que més anys ha governat Espanya. 


  


 EQUIPO DE INVESTIGACIÓN:












     Divendres 1 d'abril, 22:30:
Dietas a Examen. La obesitat és un problema que afecta avui en dia a milions d'espanyols, però hi ha quatre dietes que revolucionen internet i les xarxes socials. Què i qui està darrere d'aquestes dietes miraculoses?

     Divendres 1 d'abril, 23:30:
El Enemigo en Casa. El reportatge aborda el tema del terrorisme yihadista localitzant alguns individus que s'encarreguem de reclutar persones per enviar-les sota les ordres de l'Estat Islàmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada